5

skip to main content

Izrada / redizajn logotipa

Što je logotip i zašto je važan?

Logotip je temeljna identifikacija tvrtke ili proizvoda. Za njegovu izradu koriste se znak i/ili natpis. Uloga mu je da na jednostavan način podsjeti klijente na Vašu tvrtku, te Vas izdvoji od ostatka konkurencije.

Još danas naručite izradu logotipa kako bi Vas klijenti u svakom trenutku mogli prepoznati!

Zatražite ponudu >>

Sukladno navedenom, možemo zaključiti da je logotip jedan od najjednostavnijih, ali i najvažnijih reklama u koju će svaki odgovorni poduzetnik uložiti.

Bitna karakteristika logotipa je da bude lako zapamćen. Oblik, boja i znak podsjetiti će klijente na sve Vaše kvalitete koje ste im predstavili, te će Vas zadržati na dobrom glasu.

Živimo u vremenu s bezbroj proizvoda i usluga, te tvrtki koje stoje iza njih. Tvrtki koje će pod svaku cijenu htjeti biti prepoznate, i zato je potražnja za kvalitetnim logotipom veća nego ikad. Obratite nam se kako biste ovaj zadatak prepustili u sigurne ruke.

Vrlo česta greška naših konkurenata je nemogućnost adaptacije logotipa u svim situacijama. U Aktiv Marketingu ne samo da kreiramo logotip po visokim standardima, već ga dostavljamo u svim formatima potrebnim za tisak na papir, tekstil, staklo, graviranje, web korištenje i ostalo.

 

Redizajn logotipa

U „moru“ logotipa koje vidimo svakodnevno, samo rijetki ispunjavaju svoju ulogu. Ukoliko Vaša tvrtka već ima logotip, zapitajte se je li to vizualni podsjetnik po kojem želite biti prepoznati. Učeni iskustvom, uvjereni smo da Vam možemo pomoći.
 

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+