5

skip to main content

Izrada web stranica

Internet je danas najbolji prodajni kanal...

...stoga nipošto ne propustite priliku da to iskoristite u svome poslovanju!

Web stranica je online izdanje Vaše ponude, mjesto na kojem ćete Vašim potencijalnim i postojećim klijentima prezentirati svoje proizvode i usluge. 

Pospješite svoje poslovanje još danas!

Zatražite ponudu >>

Činjenica je da najveći dio Vaših potencijalnih klijenata svakodnevno pretražuje Internet, a ako Vas ti korisnici ne mogu pronaći, za njih gotovo da i ne postojite. Web stranica važan je dio svakog poslovanja, a u današnje se vrijeme apsolutno sve prvenstveno traži putem internetskih tražilica i pregleda na stranicama ponuđača.

Izrada web stranica nezaobilazna je za uspješno poslovanje. Kvalitetan web dizajn i jasan sadržaj
zasigurno će privući nove klijente.

To se odnosi na sve Vaše klijente, kupce i investitore. Nepobitna je činjenica da je izuzetno važno biti online te klijentima pružiti informacije u vezi svog poslovanja upravo tamo gdje ih traže: na Internetu. 

Web stranica uvelike može unaprijediti poslovanje, no pritom je važno voditi brigu o raznim bitnim elementima: kvalitetan i privlačan web dizajn, jednostavna i razumljiva navigacija (web stranica mora jednostavna za korištenje), a uz to mora biti responzivna, tj. dostupna korisnicima na svim uređajima (mobitelima, tabletima, velikim monitorima i sl.). Mnogi smatraju da je web stranica ogledalo poslovanja; ako je ona nepregledna i zastarjela klijenti se na njoj neće zadržati te će s pretragom krenuti dalje, a Vi ćete izgubiti priliku za kontakt s potencijalnim klijentom.

Posjetitelji ne žele gubiti vrijeme na pregled web stranica koje su neugledne, koje ne pružaju jasne informacije ili na one koje su komplicirane za korištenje.

U svakom poslovanju moderna i kvalitetna web stranica znači puno - zahvaljujući njoj, Vaši potencijalni klijenti mogu Vas puno lakše pronaći te s Vama uspostaviti kontakt.

Osnovni elementi poslovanja

Prve komercijalne web stranice za razne tvrtke pojavljuju se 1995. god., a to je vrijeme kada i sami započinjemo s izradom naših prvih web projekata.
Iza sebe imamo dugogodišnju karijeru izrade web stranica te od nas možete očekivati:  
  • visoku kvalitetu izrade
  • individualna rješenja web stranica kreiranih prema Vašim potrebama
  • povoljne i korektne cijene
  • brzu izradu
  • najnovije trendove
  • stranice prilagođene svim uređajima, od telefona do stolnih računala

 

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+