5

skip to main content

Internet marketing

Cilj je marketinga da tako dobro upozna kupca i shvati
koji mu proizvod ili usluga odgovaraju, da se oni sami prodaju.


Peter Drucker

Marketing je veoma važan u poslovanju! Budite među prvima na internetskim tražilicama...

Zatražite ponudu >>

Gledajući u prošlost, marketing je u različitim oblicima nastao još kod starih Egipćana koji su gravirali javne obavijesti u čelik. Također, iza Grka i Rimljana ostalo je mnoštvo primjera reklamiranja proizvoda na papirusu, glini i drugim materijalima iz toga doba.

S izumom tiskarskog stroja u 15. st. pojavljuju se prvi reklamni letci, a potom i reklame u novinama dva stoljeća kasnije. Početkom 19. st. otvaraju se prve marketinške agencije, koje unose inovacije u reklamne kampanje, a glavninu poslovanja zasnivaju na kreativnim idejama. Marketing se unaprijedio pojavom televizije i radija, što su ubrzo prepoznale velike poslovne kuće koje unaprijeđuju svoje poslovanje reklamirajući svoj brand.


E-mail marketing
 
 
SEO optimizacija web stranica
 
 
Pomoću internet marketinga omogućite ciljanoj publici da Vas pronađe
 
 

Konačno, krajem 20. st. pojavljuje se internet marketing, koji objedinjuje niz marketinških strategija u cilju promocije proizvoda i usluga putem Interneta i digitalnih medija. Fascinantna je statistika koja navodi kako je medijima za doseg od 50 milijuna ljudi trebao sljedeći period: radiju 38 god., televiziji 13 god., Internetu 4 god., IPodu 3 god., a Faceboku samo 2 godine!

Obzirom da gore navedeno najbolje pokazuje kako je Internet zaista najbrži medij, šteta bi bilo ne iskoristiti tu mogućnost u poslovanju. Izuzetno je važno na ispravan način prezentirati svoju ponudu te predstaviti tvrtku potencijalnim klijentima.

Naša agencija kreira odgovarajuće marketinške strategije za Vašu tvrtku kako bi privukli veći broj ciljanih posjetitelja na Vaše web stranice i poboljšali prodaju!


Uspješan internet marketing uključuje sljedeće segmente:

 • SEO optimizacija sadržaja

  SEO optimizacija web stranica neophodna je ukoliko želite da internet tražilice pronađu, registriraju i prikažu Vaš sadržaj u rezultatima pretraživanja. Dobra i kvalitetna optimizacija stranica omogućuje Vam da zauzmete prva mjesta na Googleu.

 • Google AdWords

  I dok za prve rezultate nakon provođenja prvih koraka SEO optimizacije treba određeno vrijeme kako bi Vaša stranica postigla željeno mjesto na tražilicama, Google AdWords omogućuje Vam da to postignete u svega nekoliko minuta! Dopustite nam da za Vas kreiramo kampanju koja će Vašu web stranicu dovesti na sam vrh pretraživanja na Googleu.
   
 • Google Analytics

  Google Analytics odličan je alat pomoću kojeg možete pratiti sve aktivnosti vezane s Vašom web stranicom: od broja posjeta i lokacije publike pa sve do riječi pomoću kojih je netko pristupio Vašoj web stranici.
   
 • Landing stranice

  Bilo da se rade zasebno ili u sklopu postojeće web stranice, landing stranice označuju odredišne, ciljane stranice na koje želite da Vaša ciljana publika "sleti", prije no što nastavi s pretraživanjem. Obično se radi o kvalitetnom, jasnom i korisnom sadržaju kojim želite privući potencijalne klijente.
   
 • Social Media marketing

  Društvene mreže odličan su alat za privlačenje ciljane publike jer omogućuju da određen sadržaj prikažete samo onima koje bi takav sadržaj uistinu mogao zanimati.

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+