5

skip to main content

Booking Hvar

Status: ONLINE


Booking Hvar je tvrtka koja se među prvima počela baviti pružanjem ekskluzivnog smještaja u gradu Hvaru. Zahvaljujući dobrom poznavanju Hvara, svojim klijentima mogu pružiti korisne savjete po pitanju destinacija koje bi mogli posjetiti te koje bi ih, ovisno o njihovim afinitetima i ukusu, mogle zanimati.

Pogledajte stranicu >>

Apartmani i konoba Bebić

Status: ONLINE


Smještajne jedinice i ugostiteljski objekti Bebić smješteni su u selu Lumbarda, u širokoj uvali na sjevernoj strani otoka Korčule, oko 6 km istočno od istoimenog mjesta. Na lijepoj tarasi te u ugodnome ambijentu, s veličanstvenim pogledom na more i mjesto Lumbardu, opustite se i uživajte u zasluženom godišnjem odmoru.

Pogledajte stranicu >>

Villa Premantura

Status: ONLINE


Villa Premantura d.o.o. privatna je tvrtka koja se bavi razvojem nekretninskih projekata u turizmu. Vile su građene u skladu s modernim građevinskim standardima te su opremljene svom opremom koja zadovoljava stroge standarde. Imaju svu pravnu dokumentaciju potrebnu u svrhu iznajmljivanja u turizmu.

Pogledajte stranicu >>

Dugi Otok Holidays

Status: ONLINE


U stambenim objektima koji se nalaze na primamljivim lokacijama u mjestu Sali, tik do samoga mora, osigurajte sebi i svojoj obitelji ugodan smještaj i mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Pogledajte stranicu >>

Apartman Salapić

Status: ONLINE


Otok Čiovo i okolna mjesta u svojim domaćim konobama, restoranima i ugostiteljskim objektima nude velik broj gastronomskih poslastica, a kafići, barovi i diskoteke nezaboravne noćne provode. Dođite i uvjerite se sami u veličanstveni " Angela“ apartman.

Pogledajte stranicu >>

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+