5

skip to main content

Booking Hvar


Booking Hvar je tvrtka koja se među prvima počela baviti pružanjem ekskluzivnog smještaja u gradu Hvaru. Zahvaljujući dobrom poznavanju Hvara, svojim klijentima mogu pružiti korisne savjete po pitanju destinacija koje bi mogli posjetiti te koje bi ih, ovisno o njihovim afinitetima i ukusu, mogle zanimati.

 


Blue Grape


Blue Grape je tvrtka za organizaciju poslovnih i društvenih evenata. Djelujemo kao vanjski suradnici za organizaciju evenata te pritom štede Vaše vrijeme, novac i energiju.

 


Geo Rolo


Geo Rolo j.d.o.o. je ovlaštena geodetska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, čija je osnovna djelatnost vezana za sve vrste geodetskih poslova. Raspolažu geodetskim instrumentarijem visoke točnosti i preciznosti: RTK GNSS uređajem (Trimble), totalnom mjernom stanicom (Nikon), te ostalom mjernom opremom potrebnom za terenski rad.

 


Villa Premantura


Villa Premantura d.o.o. je privatna tvrtka koja se bavi razvojem nekretninskih projekata u turizmu. Vile su građene u skladu s modernim građevinskim standardima, te su opremljene sa svom opremom koja zadovoljava stroge standarde. Imaju svu pravnu dokumentaciju potrebnu u svrhu iznajmljivanja u turizmu.

 


L'Anima


L'Anima je moderan frizerski salon za žene i muškarce u centru Rijeke. Moderan i kreativan pristup poslu uvrštava ga u omiljene salone mnogih klijenata. Ostavlja osmijehe na licima Riječana, ali i mnogih turista.

 


Poliklinika Maletić


Poliklinika Dr. Maletić osnovana je u Daruvaru 1997. godine od strane supružnika dr. Ines Maletić, specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja i dr. Duška Maletića, specijalista kirurgije i urologije. Desetak godina kasnije pridružuje im se i kćerka dr. Ana Maletić, specijalizant iz područja plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

 


Lambris


Lambris d.o.o. je tvrtka koja nudi kozmetičke usluge, tretmane mršavljenja, frizerski salon, spa i slično. Riječ "lambris" na latinskom znači "vinova loza".

 


Poliklinika Sveti Rok


Poliklinika Sveti Rok m.d. je privatna zdravstvena ustanova osnovana 7. srpnja 2008 godine. Smještena je u poslovnom centru Almeria novoizgrađenom prostoru na preko 1000 m2. Prometno je vrlo dostupna jer se Almeria centar nalazi na raskrižju Ulice grada Vukovara i Heinzelove.

 


Servis plamenika Perković


Servis Perković osnovan je 1995. u Jablanovcu kraj Zaprešića. Primarni je cilj nuditi kvalitetnu uslugu po prihvatljivim cjenama. Specijalizirani servis plinskih plamenika, plamenika na lož ulje, kotlovnica snage od 10 kW do 10 MW te servis plinskih bojlera.

 


Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+