5

skip to main content

Proizvodni procesi - upravljanje projektima

ERP poslovni softver - organizacija projekata, zadataka i svih kontakata (klijenata). Pratite tijek proizvodnih procesa i ostalih poslova učinkovito i jednostavno.

 

Iako biste možda mogli pomisliti da nije vrijedno truda promijeniti kompletan način poslovanja koji ste prakticirali do sada, dopustite nam da Vas uvjerimo u suprotno. Potrebno je tek malo truda i vremena da se shvati način na koji naš sustav funkcionira.

Ne samo da ćete uštedjeti na vremenu, već će svi Vaši daljnji projekti biti vođeni daleko učinkovitije, sistematičnije i preglednije. 

ERP sustav - jednostavan za korištenje, bilo kada i bilo gdje!

Sistematično organizirajte sve segmente poslovanja – od otvaranja projekta do izrade računa. Jednostavno kreirajte razne projekte i projektne zadatke te detaljne analize troškova proizvoda, rada i materijala.Upravljanje proizvodnim procesima uključuje sljedeće segmente:

  • izrada plana proizvodnje te radnih naloga

  • praćenje efikasnosti djelatnika te troškova projekata

  • pregled utroška radnog vremena po svakom zadatku

  • arhiva svih izvršenih projekata.


Uz Toscanu, kompleksne proizvodne procese kontrolirat ćete na krajnje jednostavan i učinkovit način, a sve to uz pouzdanu funkcionalnost samog programa te zaštitu svih podataka unutar sučelja.
 

Zakažite sastanak

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+