5

skip to main content

E-Mail Marketing

Što je E-Mail Marketing?

E-mail marketing je oblik direktnog marketinga kojim šaljete E-mail poštu korisnicima iz Vaše baze sa željom da im prodate Vaš proizvod ili uslugu. Odličan je način za stvaranje čvrstog odnosa povjerenja s postojećim klijentima i informiranje potencijalnih klijenata o usluzi/proizvodu.

Niste sigurni je li Vam E-Mail marketing potreban u poslovanju? Pošaljite upit i mi ćemo Vam objasniti sve u vezi toga.

Zatražite ponudu >>

Zašto biste trebali koristiti E-Mail Marketing?

E-mail marketing je najjeftiniji oblik direktnog oglašavanja. Ako ste imali doticaja s tiskanjem i distribucijom letaka onda znate koliko to može biti financijski iscrpno, da ne spominjemo kako ne možete točno ni znati koliko Vam se uloženog vratilo. S E-mail marketingom stvari se mijenjaju, poruku šaljete točno onim korisnicima koji su već pokazali interes za Vašu uslugu ili proizvod, točno možete mjeriti kakav je odaziv na Vašu kampanju i to sve jako brzo. Slanje E-mail pošte traje svega nekoliko sekundi. Osim što ćete uštedjeti na samom širenju poruke, stvorit ćete odnos povjerenja prema Vašem brendu šaljući korisne informacije. Jedan od najvažnijih razloga korištenja E-mail marketinga je povećanje prodaje.

Određen broj poduzeća smatra da je E-mail marketing spam i da će ljudi izbrisati mail čim vide da dolazi od njima nepoznatog izvora. Iako se u nekim slučajevima to događa, svakako nije razlog da se E-mail marketing izbaci kao oblik oglašavanja jer ako ga vodite na pravi način sigurno ćete vidjeti jako dobre rezultate.

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+