5

skip to main content

Toscana ERP & CRM sustav

Sustav koji mijenja poslovanje

Toscana ERP & CRM je aplikacija čiji je razvoj u samom početku uspostavljen radi naših potreba poslovanja. Nakon što smo se na vlastitim projektima uvjerili da Toscana ERP & CRM usavršava kompletan proces vođenja i realiziranja poslova, odlučili smo je plasirati našim klijentima, što se pokazalo kao pun pogodak. Dopustite da objasnimo zašto je naš sistem moćan alat koji Vam je definitivno potreban.

Pogledajte brošuru!


Organizacija i podjela rada

Sigurni smo da vjerujete kako držite sve u svojim rukama po pitanju organizacije posla te da je Vaša produktivnost na vrhuncu. Međutim, svjedoci smo činjenice da mnoge tvrtke ne koriste potencijal koji posjeduju radi bespotrebnog ulaganja vremena u loše vođenje svih stavki potrebnih za kvalitetan tok obavljanja zadataka.

Ne samo da su nam zadovoljni klijenti dokaz kvalitete Toscana ERP & CRM sustava, već ga i sami koristimo svakodnevno. U svakom trenutku jasno je u kojoj se fazi nalazi pojedini projekt, a pritom se može vidjeti za koji je zadatak zadužen pojedini djelatnik u ostvarivanju projekta. Također, s lakoćom i u trenutku pratite nastale troškove materijala i uloženog vremena. Kontrola narudžbi također napokon postaje jednostavna.

Toscana ERP & CRM sustav ujedno ima ulogu baze podataka Vaših proizvoda i usluga. Naši klijeti sa zadovoljstvom je koriste kao jednostavan alat za organiziranje i unošenje proizvoda u svoje web trgovine.

Preglednost i jednostavnost korištenja omogućuju brz uvid u upite klijenata i odgovaranje na iste kvalitetnim ponudama. Zatvorite projekte izdavanjem računa kao završnim korakom našeg sistema.

Zaključujemo da je Toscana ERP & CRM proizvod koji će uvesti revoluciju u Vaše kompletno poslovanje. Složit ćete se da raštrkanost informacija po mnogobrojnim Excel tablicama, arhiviranim mailovima i rokovnicima predstavlja mnoge probleme. Nepotrebno i skupo gubljenje vremena zamijenite jednostavnim klikom miša.


Zatražite ponudu >>

Glavne prednosti ERP & CRM sustava:


  • jednostavnost vođenja poslovanja

  • brz pristup svim podacima

  • precizno praćenje svih troškova i uloženog vremena

  • responzivnost - dizajn aplikacije prilagođen je za sve uređaje

  • automatsko kreiranje ponuda i kontrola narudžbi

  • praćenje radnog vremena i ostalih aktivnosti zaposlenika

  • pristup aplikaciji moguć je s više lokacija

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+