5

skip to main content

Sustavi za slanje posebnih ponuda / newslettera

Aktiv Marketing agencija razvila je vlastite sustave za slanje newslettera tj. mailova s posebnom ponudom. Dva su sustava; jedan za pripremu i dizajn posebne ponude, a drugi za slanje mailova.

Sustav za pripremu Vaše posebne ponude

Sustav omogućuje da samostalno i jednostavno kreirate atraktivnu ponudu koju ćete kasnije slati na mailove Vaših klijenata. Postoje mnogobrojne mogućnosti - jednostavno uređivanje teksta i slika, mogućnost ubacivanja linkova, određivanja trajanja posebne ponude, uređenja zaglavlja i podnožja, itd.

Jako je bitno kad šaljete više mailova u isto vrijeme, čak i nekoliko tisuća, da nemate isti naslov, isti poredak sadržaja, isto zaglavlje i podnožje, jer onda serveri Vašu poštu smatraju spamom. Ti serveri primjete kad netko šalje puno istih mailova i smatraju to dosadnim reklamama, koje svakodnevno primamo, no oni takve reklame i mailove blokiraju i pošalju ih u Vašu neželjenu poštu. Mi smo osmislili sistem kojim možemo ubaciti više naslova, drugačiji poredak sadržaja, različita zaglavlja i podnožja kako serveri ne bi Vašu poštu slali u neželjenu te kako bi je Vaši klijenti primili i pročitali na vrijeme.

Također je bitno u posebnoj ponudi koju šaljete imati formu za upit koju izrađujemo u našem Toscana sustavu. Forma za upit bi trebala biti upečatljiva i pojaviti se nakon svakog predstavljenog proizvoda, ukoliko ih ima više. Nakon što izradite posebnu ponudu potrebno je napraviti konačnu provjeru, jer vrijeme je za slanje. O tom sustavu pročitajte u nastavku.

Sustav za slanje posebnih ponuda

Sustav omogućuje jednostavno slanje posebnih ponuda. Šalje E-Mail na jednu adresu svake npr. 2-4 sekunde ili kako ga Vi namjestite tj. možete izabrati vremenski period u kojem želite da šalje mailove. Možete slati na više tisuća mailova te možete razdijeliti mailove na više sustava kako bi se brže poslali ukoliko se radi o više desetaka tisuća mailova. Postoji mogućnost slanja personaliziranih mailova gdje se točno odredi kontakt osoba u poduzeću ili se može slati na više nepoznatih mailova u svrhu dobivanja potencijalnih klijenata.

Ukoliko će te se služiti našim Toscana sustavom za slanje svojim posebnih ponuda – nećete požaliti. Vaši mailovi neće završiti u neželjenoj pošti i uspješno ćete doći do novih klijenata. Pošaljite upit ukoliko imate dodatnih pitanja.

Zatražite ponudu >>

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+