5

skip to main content

Administracija web stranica kroz CMS & CRM sustave

Zašto su ovi sustavi važni za vlasnika stranica?

Administracija web stranica je, uz kvalitetan dizajn i responzivnost, jedan od najbitnijih kriterija kod odluke za kupnju web stranica. Unos sadržaja, fotografija, video materijala, proizvoda, praćenje marketinških rezultata i upita, optimizacija za tražilice i sličme aktivnosti moraju se odvijati na jednostavan i brz način. Ukoliko to nije moguće, stranice brzo postanu neažurne i zaboravljene, a samim time i veliki problem njihova vlasnika.  
Toscana CMS & CRM sustav

Upravljanje sadržajem

CMS je skraćenica od Content Menagement Sytem i predstavlja sustav za upravljanje sadržajem. Koristi se za kreiranje, uređivanje, organiziranje, objavljivanje različitog sadržaja vezanog uz Vašu web stranicu. Sadržaj koji se može objavljivati su tekstualni, slikovni, audio i video zapisi. Toscana CMS sustav je izrađen tako da ga svi klijenti mogu brzo naučiti i služiti se njime. Odličan je jer je dodavanje, izmjena i ažuriranje podataka iznimno lagano, u samo par klikova već imate novu vijest na svojoj web stranici. Također je moguće mijenjati slike zaglavlja (ili rotacijskog zaglavlja), dodavati novosti, foto galerije, upravljati bazom podataka proizvoda ili ukratko, imati kompletnu kontrolu nad sadržajem stranica, jednostavno i lako!

Upravljanje optimizacijom stranica za tražilice (SEO)

Upravljati SEO elementima na stranicama s ciljem postizanja što bolje pozicije na Googlu i na ostalim tražilicama nije nimalo lako. Ipak, u Toscani CMS sustavu ove radnje se odvijaju uz par jednostavnih klikova i to za svaku pojedinačnu stranicu. Našim klijentima dajemo kompletne upute vezane za SEO i postizanje što bolje pozicije kod Google tražilice, a uz Toscana CMS, SEO administracija web stranica postaje dječja igra.

Na slici: Predpregled administracijskog sučelja CMS-a za izbornikom linova.
Kliknite za uvećani predpregled >>>


Upravljanje upitima, klijentima i procesima unutar tvrtke

CRM je skraćenica od Customer Relationship Menagement, što je sustav za upravljanje međudjelovanja tvrtke s postojećim i budućim klijentima. Služi za organizaciju poslovanja unutar tvrtke i ovisno od verzije može obavljati više zadataka i bitno olakšati poslovanje tvrtkama koje ga koriste: praćenje upita pristiglih putem web stranica (uz moguće praćenje i svih ostalih upita unutar tvrtke). Upiti se mogu organizirati prema određenom prodajnom djelatniku ukoliko tvrtka ima više djelatnika. Moguće je vidjeti s koje web stranice, telefona ili E-maila je upit došao kao i putem koje forme je upit poslan. Upiti se mogu izlistati i prema statusu koji može biti uspješan, neuspješan ili u procesu. Sustav olakšava administraciju i praćenje upita, ali i organizira djelatnike unutar tvrtke te nam govori koji djelatnik ima više uspjeha od drugog u komunikaciji s klijentima i obradi upita.

Na slici: Predpregled predložaka za izradu Newslettera putem Toscana sustava.
Kliknite za uvećani predpregled >>>

 

Ovisno od CRM verzije koju zakupite dobijate mogućnost organizacije poslovanja na visokoj razini i to uz pomoć slijedećih poslovnih modula:
a) Administracija kontakata tvrtke (webshop narudžbe, svi klijenti tvrtke, dobavljači)
b) Sustav za brzu izradu i slanje mailova s mailing liste
c) Sustav za brzu izradu i slanje personaliziranih mailova klijentima tvrtke
d) Proizvodi (Svi podaci, opisi, cijene, fotografije, stanje skladišta za webshop, kategoriziranje, pretraga prema dobavljaču, šifri, brandu, kategoriji i sl.)
e) Sustav za upravljanje projektima (praćenje narudžbi i proizvodnje, isporuka klijentima, arhiviranje podataka, izrada ponuda i računa, automatski unos, praćenje i fakturiranje narudžbi dobijenih putem webshopa i sl.)
Sustav je namijenjen boljoj organizaciji poslovnih procesa po principu: "Želim biti učinkovitiji, brži i imati stvari pod kontrolom!". Više o ovome pročitajte u odjeljku vezanom za baze podataka i CRM.

Zatražite ponudu >>

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+