5

skip to main content

Web je naša strast 

Tko smo?

TOSCANA systems je internacionalni tim web dizajnera, developera i SEO stručnjaka okupljenih s ciljem da svojim klijentima ponude moderna i kvalitetna rješnja, jednostavna za upotrebu a u isto vrijeme korisna u poslovanju.
Toscana CMS i Toscana CRM sustavi osiguravaju jednostavnu i brzu administraciju informacijama kako za web projekte, tako i šire.
Prisutni smo u nekoliko zemalja, a kontaktirati nas možete na slijedećim adresama: 
01. Njemačka
02. Austrija
03. Italija
04. Finska
05. Estonija
06. Kanada
07. Hrvatska
08. Bosna i Hercegovina
09. Švedska
10. Ostale zemlje 
 

 
 

 
 

Internacionalni tim developera i grafičkih dizajnera

Djelujemo lokalno, ali kao član šire internacionalne zajednice dizajnera i web developera imamo pristup informacijama i najnovijim tehničkim rješenjima vezanim za razvoj web stranica, online poslovanje i dizajn čime profitiraju naši klijenti.
U mogućnosti smo voditi projekte različitih veličina, kako od malih web stranica, tako i do multinacionalnih webshopova koji uključuju kompleksnu administraciju proizvoda, cijena, jezika, dijeljenje baza podataka, kompleksne CRM sustave i sustave za fakturiranje i naplatu.

Volimo web dizajn, web marketing, grafički dizajn ... 

Najljepše je raditi ono što se voli. Grafički i web dizajn kao i web marketing naša su strast. Kroz naša djela izražavamo i našu osobnost, a vlastiti uspjeh vidimo kroz uspjeh naših klijenata postignut putem naših kreacija.

Ipak, moramo naglasiti da mi nismo neki umišljeni dizajneri koji svojim radom zadovoljavaju svrhu vlastitog postojanja. Projekti koje vodimo promišljeni su od početka do kraja, a njihovi najvažniji elementi su upotrebljivost i tržišna kvaliteta. Broj posjeta stranicama nam je jako važan, ali od svega najvažniji je broj stvarnih kontakata i upita koje naši klijenti dobiju putem web stranica...
Logotipi i grafička rješenja koja kreiramo zadovoljavaju najviše standarde kako po pitanju estetike tako i po pitanju upotrebljivosti.

Želite pronaći optimalno rješenje za Vaše online poslovanje i vizualni identitet?

Naše usluge temelje se na transparentnosti i korektnosti.
Želite li čuti naše mišljenje vezano za Vaše poslovanje uz sastanak (u našim prostorijama, telefonski ili putem online konferencije) kontaktirajte nas putem internet formulara:

Zatražite ponudu >>

Kontakt

Adresa: Svetoklarska 26 b
10020 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@aktiv-marketing.hr

Tel. +385 1 2915 708

Fax: +385 1 6590 108

Newsletter

Želite li primati naše promotivne ponude i edukativne materijale?

Pratite nas

Google+